Dienoraštis

Išdykęs pieštukas

460

Labai smagu pasidarbuoti su mažasiais ir juos pradžiuginti. Siūlau pasidaryti smagų pieštuką, kuriam reikia nesudėtingų priemonių, o darbelį galima padaryti labai greitai.  Priemonės: Pieštukas, medi..  Daugiau..

1290

Noriu pasirodyti, pasidžiaugti ir pasigirti savo dovana, kurią man padovonojo www.molinukai.lt ir veltinis Ačiū Jums  Daugiau..

690

Naujaisiais metais linkiu: Kad ūkis klestėtų, pinigai byrėtų, Kaimynai tylėtų, įstatymai padėtų, Artimieji mylėtų, draugai neišsižadėtų, Sveikata kupėtų ir gyventi būtų gera  Daugiau..

760

Sveiki visi, mieli veltinis.lt gyventojai :) Labai noriu pasidžiaugti pirmąja pasakaite, sukurta pagal mano lėlytę. Didžiulis ačiū Andrai Kavaliauskaitei ir visiems Jums už palaikymą, kuriant lėliukus..  Daugiau..

Dėžutės dekoravimas

22150

Dėžutės dekoravimas Dabar apstu parduotuvėse medinių dėžučių dkupažui. Tačiau dekupažo technika jau daug kam pabodusiIr dar vienas minusas dėžutėms - jos vos „gyvos" Atradau naują būdą dekoruoti dėžu..  Daugiau..

6110

Kartais FB galima atrasti gerų dalykų :) Mokinys kreipėsi į mokytoją: - Tu toks išmintingas. Esi visada geros nuotaikos ir ant nieko nepyksti. Padėk ir man tapti tokiu. Mokytojas sutiko. Paprašė ..  Daugiau..

470

Lai Šv.Kalėdų ramybė ilgam pasilieka Jūsų namuose. Lai Naujieji įžengdami su dvyliktuoju dūžiu, tampa gerų naujų metų pradžia. Su šventėmis, brangieji!!!  Daugiau..

240

Kai suvoki, kad tėvas tikriausiai buvo teisus, dažniausiai jau pats turi sūnų ir jis mano, kad tu klysti Sveikinu visus tėtukus  Daugiau..

1400

EKSTREMALŪS POKYČIAI  O prasidėjo viskas lėlės iš modelino gamybos pamokėle, po pirmosios pamokėlės ir susidomėjimo, nutariau įkelti ir antrąją, apie visą dailinimo eigą Akivaizdu, kad paskubėjau, re..  Daugiau..

Lėlės iš modelino gamyba 2

1310

LĖLĖS IŠ MODELINO GAMYBA 2 Priemonės: akriliniai dažai, teptukai, matinis akrilinis lakas, siūlai, klijai, vilna. Na štai ir antra pamokėlė Kai lėlytė išdžiūsta, ją galime pradėti dažyti. Aš dažau..  Daugiau..

Lėlės iš modelino gamyba 1

2540

Lėlės iš modelino gamyba Priemonės: ore stingstantis modelinas, vielutė, replės, kepimo folija, popierinė lipni juosta, teptukas, vanduo. Pirmiausia iš vielos pasidarome karkasėlį, kaip žmogaus fi..  Daugiau..

1300

Mielos vėlėjos, žemai lenkiu prieš Jus galvas Bandžiau šiandien nusivelti gėlytę, prisiskaičiau pamokėlių, prisižiūrėjau nuotraukų - be šansų Gavosi kažkokia nesąmonė, nu atrodo dariau viską kaip rei..  Daugiau..

1100

Šiandien vos velku kojas, bet tas nuovargis toks malonus Prisipirkau visokių medelių ir dariau namuose a la alpinariumą, kol aš pritempiau akmenų.... oj kaip sunku buvo, bet rezultatu likau visai pate..  Daugiau..

800

Na štai pažadėjo šilumos, dabar lauksim, kada užkupės žolės, pas mus jau varnėnai inkiluose tupi - buria, kad pagaliau atėjo pavasaris. Žiūriu ir veltinyje visokių naujovių, įlindau į piesinys.lt, o t..  Daugiau..

700

Liūdna, liūdna už lango pavasaris, o aš su mažyliu gulim ligoninėj, subirėjo visi planai ir visi darbai:)  Atsinešė likimo draugė kompą, tai pripuoliau panaršyti mylimam puslapyje. Gyvenimas čia verda..  Daugiau..

Stiklinės vazos apipiešimas

1840

STIKLINĖS VAZOS APIPIEŠIMAS:) Pirmiausia tai kas reikalinga: akriliniai dažai, teptukai, akrilinis lakas, nagų (su blizgučiu) lakas, skudurėlis ir stiklinis dirbinys (tai gali būti bet kas: vaz..  Daugiau..

Gėlytės- sagės nėrimas vašeliu

1610

Gėlytės- sagės nėrimas vašeliu:) Mums reikės: Vienos arba dviejų spalvų siūlų, vašelio, užsegimo sagei, adatos ir siūlo, akmenuko. Pirmiausia nusineriame paprastą pynutę, aš nėriau iš 75 kilpu..  Daugiau..

400

Pykstu, pykstu, pykstu - nu nebėr nervų Taigi vat atsisiunčiau aš tą programą, kad galėčiau nuotraukas dėlioti po dvi į vieną (ačiū Liolei padėjo). Susidėliojau viską taip gražiai, apsidžiaugiau ir še..  Daugiau..

200

Sveikos, mergaitės, man irgi labai reikia patarimo ir pagalbos Gal pasakysite, kaip iš dviejų nuotraukų sulipdyti vieną, žodžiu, noriu gaminį parodyti iš priekio ir iš nugaros, bet nežiau kaip abi nuo..  Daugiau..

000

Kad sniegas virstų pinigais, O šaltis- meile ir pagauoda. Kad širdį džiugintų namai Ir kad užtektų tiek - kiek duota. Linksmų Šv.Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų  Daugiau..

400

Nu taip aciu visiems uz grazius zodzius Taip gera pasidare, kad kazkam patiko - dabar kursiu ir kursiu Labai malonu, kad tokia svetaine yra, kur tiek bendraminciu - sekmes darbuose darbstuoles  Daugiau..